Ertuğrul Gazi Ortaokulu

Telefon : 0 484 411 56 72
Belgegeçer : 0 484 411 56 72
WEB https://ertugrulgaziortaokulukurtalan.meb.k12.tr
Adres : TEKEL MAH. EĞİTİM CAD. NO 26 B/1 ERTUĞRUL GAZI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURTALAN / SİİRT
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı gençler yetiştirmek. Önümüzdeki beş yıl içinde Kurtalan genelinde eğitim-öğretim alanında ilk sıralarda yer alacak ve ilçede örnek gösterilecek bir okul olma. Belli hedefleri, amaçları olan ve amaçlara ulaşmak için çaba gösteren; aklı ve kalbi birlikte kullanan; kendine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Çağdaş eğitim anlayışı içinde öğrencilerimizin, sosyal kültürel faaliyetlere katılımını arttıran, birbirleriyle işbirliği, dayanışma içinde bulunacağı; bilgilerini ve yeteneklerini en üst düzeye çıkaracakları bir eğitim öğretim ortamı hazırlamak.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlama: 08.30 Bitiş: 15.10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okul ilçe merkezindedir.İl merkezine 30 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :